zarakine beweeg & beleef

Altijd zeker van de juiste zorg

Elke patiënt heeft zijn eigen verhaal

We bekijken de patiënt in zijn totaliteit. Enkel de symptomen behandelen volstaat voor Zarakine niet. Daarom gaan we altijd op zoek naar de oorzaak van de klachten. Dankzij deze benadering helpen we jou zeker en vast op weg om pijnvrij te bewegen.

Zarakine staat niet stil

Als team beseffen we dat kinesitherapie als wetenschap zich razendsnel ontwikkeld.  Nieuwe wetenschappelijke inzichten, nieuwe methodes en nieuwe technologieën zorgen ervoor dat we ons voortdurend moeten bijscholen. Uiteraard enkel als we echt zeker zijn van nieuwe wetenschappelijke methodes passen we deze toe. We maken er een erezaak van om ons voortdurend bij te scholen. Zo bent u zeker van de meest effectieve behandeling.

Samenwerken om de juiste zorg te bieden

Hoewel we ons steeds bijscholen kan het zijn dat bepaalde klachten en symptomen buiten onze expertise liggen. Dan verwijzen we jou graag door naar andere zorgverstrekkers en therapeuten waarvan we zeker zijn dat ze jouw situatie nog beter kunnen behandelen.

Daarom hebben we teamgenoten aangetrokken die vanuit hun psychotherapeutische expertise en ervaring jou datgene kunnen bezorgen waarrond het allemaal draait: de juiste zorg verstrekken. 

"Bij Zarakine zorgen wij dat je de juiste zorg krijgt."
Sara Van Holsbeke