zarakine beweeg & beleef

Bewegen en beleven

Hou je lichaam soepel

Last hebt van chronische pijnen (thv lage rug, nek, knie, heup,…), rheuma, fibromyalgie, overspannen - gestresseerd zijn, hyperventilatie, burn-out,…?

Door yoga ben je in beweging en neemt je flexibiliteit toe. Ideaal dus om jouw lichaam soepel te houden.

Raadpleeg onze online agenda voor de beschikbare sessies en om u in te schrijven.

Praktisch
  • Een sessie duurt 60 minuten en kost 13 euro per uur. Een 10-beurtenkaart heb je al vanaf 120 euro.
  • Locatie: Zarakine, Aarschotsesteenweg 651, 3012 Wilsele
  • Breng je yoga matje mee.
  • Kom best een 10-tal minuutjes op voorhand, dan kan de les op tijd van start gaan.
  • Een slokje water is ook geen overbodige luxe.


Hatha yoga

Hatha yoga bevat zowel Yang als Yin houdingen, inspanning en ontspanning, een balans tussen lichaam en geest wat bekomen wordt door je aandacht te richten op de houdingen, evenals op je ademhaling.

Er wordt gestreefd naar een balans tussen deze twee uitersten ( inspanning versus ontspanning) alsook naar een balans tussen lichaam en geest. De yogahoudingen worden statisch uitgevoerd en aangepast aan jouw niveau.

Hatha is perfect om te beginnen met yoga. Het ontwikkelt kracht, zelfvertrouwen, flexibiliteit, balans, vitaliteit, uithoudingsvermogen, geestelijke vrede en tevredenheid.

Herstel yoga

Wil je het wat rustiger aan doen, ervaar je veel stress of vermoeidheid, ben je herstellende na een periode van ziek zijn of heb je last van hyperventilatie, dan is de herstelyoga iets voor jou!

Tijdens herstelyoga worden verschillende houdingen uitgevoerd op een traag tempo met focus op de ademhaling. De houdingen versoepelen en versterken het lichaam en houden hart en bloedvaten in conditie. Via de adem leg je contact met je lichaam en jezelf. Je leert voelen hoe het met je lichaam en geest is gesteld.

De yoga lessen zijn toegankelijk voor iedereen. In elke houding luister je naar je lichaam en je past elke houding aan je lichaam aan. Je doet nooit meer dan dat je aankan en pauzeert wanneer je daar de behoefte toe voelt. Wees welkom!

Is yoga iets voor jou? Vragen?

Mail je gegevens door. We bellen je nadien terug om op je vragen te antwoorden.