zarakine beweeg & beleef

Voel en krijg meer energie

Over Ilse

"Mijn studies psychologie hebben me een algemeen kader gegeven, me een wetenschappelijk theoretische basis gegeven. En toch wilde ik iets meer. Ik wilde ook echt iets bijdragen aan concrete veranderingen: Ik wilde mensen zien groeien, inspireren en motiveren. Coaching is de perfecte tool om dit te doen; meer nog het laat de mensen zelf inzien wat ze echt willen. Dit doen geeft mij vleugels en geeft me veel energie."

Ilse is dokter in de psychologische wetenschappen, geaggregeerde voor onderwijs in de psychologie en coach voor volwassenen en loopbaanbegeleiding.
Ze is gepassioneerd door kennis, boeken, persoonlijke groei, coaching en training en werkt ook al een aantal jaar als (loopbaan)coach

Momenteel geeft Ilse les op de hogeschool Odisee en in het Heilig Hart te Heverlee.
 

Expertise

Loopbaan- en businesscoaching; voor iedereen die graag wil stilstaan bij zichzelf om bewuster die keuzes te maken die goed passen bij zichzelf; om opnieuw of meer energie te voelen of te krijgen.
 

Coaching

  • Wat heb ik nodig om in mijn kracht te staan op mijn werk?
  • Is dit werk wat ik doe echt datgene wat bij me past (Doelonderzoek, talenten, waarden, opties en acties)? Als het niet bij me past, wat past er dan wel bij mij?
  • Ook vragen die wat ruimer zijn, kunnen aan bod komen: Hoe kan ik omgaan met moeilijke leidinggevende/collega’s? Hoe kan ik een moeilijk gesprek voeren? Hoe kom ik op voor mezelf?…
  • Enneagram begeleiding

Met liefde de confrontatie aangaan

Ilse is energiek, gepassioneerd, dynamisch en kritisch. Ze heeft een directe stijl, humor en gaat met liefde de confrontatie aan. 

Telkens opnieuw zoekt ze bij een coachinggesprek of een training een manier waardoor energie, dynamiek en bewustzijnsverruiming spontaan tot stand komen.

"Ik ben ervan overtuigd dat meer zelfinzicht en bewustzijnsverruiming het ‘geheim’ is van elke ontwikkeling."
Ilse