zarakine beweeg & beleef

Bedankt voor uw begrip

Afspraken

  1. Bel niet aan: Blijf in je auto zitten of wacht bij goed weer buiten aan de deur of aan jouw fiets. We gebruiken de wachtzaal niet. Wij komen naar buiten om je te halen.
  2. We vragen in deze tijden - door de hygiënemaatregelen - extra geduld. We doen het nodige om u zo veilig mogelijk te behandelen. Wees geduldig, net door de hygiënemaatregelen die wij moeten nemen vraagt dit ook wat meer tijd van ons.
  3. Eens binnen mag je NIETS aanraken. Enkel de stoel en de behandelbank. Zo kunnen we alles hygiënisch houden en veilig werken.
  4. Betalingen gebeuren ALTIJD met de Bancontact en kunnen vanaf nu contactloos.
  5. Wij vragen aan iedereen om 3 handdoeken ( 1 strandhanddoek, 1 gewone en 1 kleintje ) mee te brengen.
  6. Net omdat we geen afstand kunnen houden tijdens de behandeling en toch ook heel wat risico patiënten behandelen vragen we jullie om een (bij voorkeur chirurgisch) mondmasker (voor tijdens de sessie) te dragen.

 

Afspraken en huisregels
Wat neem ik mee naar mijn afspraak? Hoe maak, wijzig of annuleer ik een afspraak? Waar kan ik parkeren? We leggen het je graag uit.

Bedankt voor uw begrip

Sara Van Holsbeke

 

Correct gebruik van een FFP masker

Als je de instructies van de fabrikant goed volgt, kan je het FFP masker op een juiste manier opzetten. In dit filmpje geven we je (bijkomend) een aantal nuttige tips die je helpen bij het correct op- en afzetten van een FFP masker.