zarakine beweeg & beleef

Voor elke leeftijd

Een training die de houding verbetert en het lichaam flexibeler maakt

Ik ben begonnen met Pilateslessen terwijl ik als kinesitherapeute werkte. Omdat ik zelf rug- en nekpijn had, was ik op zoek naar een training die me zou helpen mijn “core” te versterken, mijn houding te verbeteren en flexibeler te worden. Ik vond het vanaf het begin geweldig! Al snel kon ik vele uren werken zonder pijn, terwijl ik de controle over mijn lichaam had. Ik merkte het grote verschil in mijn eigen lichaam en begon Pilates-oefeningen, die niet-aëroob zijn en geschikt zijn voor elke leeftijd en elk fitnessniveau, in kinesiterapie sessies op te nemen. Op dat moment besloot ik Pilates Teacher Training-cursussen te volgen om mijn eigen vaardigheden op te bouwen.
 

Verbeter je bewegingscontrole en lichaamsbewustzijn

De sessies van Pilates helpen je te leren ademen, je te concentreren in je lichaam en er opnieuw verbinding mee te maken. Je verbetert ook je bewegingscontrole en lichaamsbewustzijn.

Ons doel is om zelfs in de meest uitdagende situaties op een preciezere manier met gemak en vloeiendheid te bewegen.Dit wordt bereikt door zeer specifieke cueing en correcties tijdens de les.

Kleine klassen betekenen dat je meer hands-on instructie krijgt met de nadruk op techniek, wat tot verbluffende resultaten leidt. Pak je matje, draag een comfortabele en nauwsluitende workout-outfit en kom samen Pilates ontdekken.

"De sessies van Pilates helpen je te leren ademen, je te concentreren in je lichaam en er opnieuw verbinding mee te maken."
Stella Lada