zarakine beweeg & beleef

Geloof in de mens en zijn talent

Creatief, authentiek, verbindend, dynamisch, nieuwsgierig, eerlijk …

Deze krachtige woorden horen bij mijn gedreven persoonlijkheid. Vanuit een diepe interesse in het werken met mensen groeide mijn eigen inzichten. Wat je zelf ontdekt, beleeft en voelt, daarin kan je actie ondernemen. Je kan en mag groeien?! Je kan en mag je dromen naleven?!

Ik werk volgens de standaarden en deontologische code van het ICF (International Coaching Federation). Het sterke geloof in het potentieel van mensen en hun talenten begeesteren me volledig. Ik blijf mezelf verder ontwikkelen en uitdagen. In navolging van mijn opleidingen als creatief therapeut volgde ik reeds verscheidene kwaliteitsvolle coachopleidingen zoals ROOT en GROW opleiding bij The Coaching Square en het Enneagram.

Enkele slagzinnen?
Ze vertellen iets over coachen en over hoe ik te werk ga.

Denken, voelen, doen
We denken veel, we weten veel maar wat doen we echt? Soms staren we ons blind op bepaalde thema’s, blijven we stilstaan, willen we veranderen, we willen groeien maar doen niets, we kruipen lekker terug in onze comfortabele schulp.
Ik begeleid jouw veranderingsproces vanuit het exploreren van jouw vragen, jouw denken en voelen.
Ik ben jouw externe klankbord naar meer verdieping en inzicht.

Lichaam en geest, ze werken samen
Beweeg en beleef, niet enkel lichamelijk maar ook mentaal. In de filosofie dat lichaam en geest één zijn, kunnen we elkaar versterken in de praktijk.
Zarakine en Mysens werken samen vanuit deze visie. Ontdek hoe jouw eigen lichaam en geest elkaar bespelen en leer je nieuwe inzichten inzetten. Met voldoende veerkracht op zak, een portie moed, vind je altijd nieuwe mogelijkheden en oplossingen. Ik leer je andere perspectieven te bekijken.

Stilstaan is vooruitgaan
Samen kijken we wat voor jou past en hoe je jouw energie en talenten terug kan laten uit blinken. Ik laat jou letterlijk stilstaan bij jouw vragen. Vanuit een open mind, met een open blik, wil ik anderen in hun kracht zetten. Laat het me anders aanvullen, in jezelf geloven, je eigen talenten inzetten, je blinde vlekken kennen en uiteindelijk aan de slag gaan? Bestaat er iets krachtigers?!

Groeien met (on)kruid
In onze één-op-één gesprekken onderzoeken we jouw doelen en wensen. Elke weg is bezaaid met (on)kruid en samen zoeken we naar die plekken. Vanuit het geloof dat je kan groeien met zicht op het (on)kruid en de onderliggende wortels. Een boeiende, soms confronterende, maar altijd verruimend proces over jezelf!

Ik begeleid jou in jouw traject via groei en door veranderingen heen. Vanuit mijn jarenlange ervaring met teams, leidinggeven en de social profit ben ik begeesterd door het menselijk potentieel. Ik ben een enthousiaste, nieuwsgierige, doorzettende inspirator. Ik laat jou anders kijken, herkaderen, andere brillen opzetten, spiegelen en doorleven.

Welke verandering en groei
Als ICF trained coach bied ik professionele coachings aan. Voor zowel personal coaching, loopbaancoaching als voor het het enneagram kan je bij mij terecht. Thema’s die zich aanbieden in coachings: “ik wil het wel maar ik kan het niet” , “Hoe begin ik eraan?” (balans) werk en privé, zelfvertrouwen, veerkracht, uitstelgedrag, beslissingen nemen, veranderingen, vitaliteit, welzijn, gezin, … Kortom het gaat over jouw verandering en het zijn jouw groeikansen!
Concreet? Wie weet?!

Heb je vragen, interesse, wil je kennismaken?
Mail naar sigipam@hotmail.com
Bel naar zarakine en laat je contactgegevens achter. Ik neem heel snel contact met je op.

Last but not least, een collega aan het woord
Ik heb Sigi leren kennen als een warm, hartelijk en open iemand. Ze luistert met een betrokkenheid die goed en vertrouwd aanvoelt. Ik ben dan ook overtuigd dat mijn verhaal veilig is bij haar. Zonder oordeel, maar met een scherp oor en hart, weet ze je tot nadenken te stemmen met haar vragen en sprekende lijf en ogen. Het meest verrassende aan Sigi is de soms opduikende speelvogel in haar, die maakt zijn intrede via haar lachende ogen en enigszins guitig gezicht. Ze verwijst dan met een heerlijk leuke kwinkslag of treffende verwijzing naar één of andere figuur uit films of boeken. Dat gebeurt op zodanige wijze dat het je raakt op ontspannende, zuurstof gevende wijze die welkom is bij de soms lastige kwesties die besproken willen worden. Ik ben ontzettend blij dat ik geregeld met haar mag sparren en van haar kan leren.
Sabine Baptist, www.mindtogrow.be